۶ ویژگی کفش طبی استاندارد
۶ ویژگی کفش طبی استاندارد
پا قلب دوم هر فردی به حساب میآید. در صورتی که کفش مناسبی برای آن انتخاب نکرده باشیم، قطعاً با صدمات جبران ناپذیری مواجه میشویم. تولید کننده کفش هم در تلاش است که بتواند کفشهایی استاندارد و مناسب را تولید کند. در میان همه کفشها، کفش طبی انتخاب و گزینهی ایدهآل است. زیرا به گونهای طراحی شدهاند که فشاری به کمر، پا و زانو وارد نیاورند. علاوه بر این کفش های طبی دارای یک سری ویژگیهای خاص هستند که در ادامه این مطلب قصد داریم به معرفی آنها بپردازیم تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
منظور از کفش طبی چه نوع کفشی است ؟
به آن دسته از کفش هایی که دارای کفی متحرک بوده همچنین راحتی خیلی خاصی را برای شما ایجاد میکنند و دارای یک سری استاندارد های خاص هستند را کفش طبی میگویند. به تصور عدهای این کفشها فقط مختص افرادی است که از کمر درد و پادرد رنج میبرند. در حالی که چنین نیست. عموم افراد جامعه میتوانند از این کفش استفاده کنند. در واقع کارخانه کفش های طبی آنها را برای شخص خاصی طراحی و تولید نکرده است. این کفشها در واقع به گونهای طراحی میشوند که پا و ساق پا شخص در آن احساس راحتی خواهد کرد.
ویژگی های مهم کفشهای طبی استاندارد
انواع مختلفی از کفشهای طبی در بازار وجود دارند. صرف اینکه نام کفش طبی است، نمیتوان گفت که استاندارد است. بلکه باید دارای یک سری ویژگیها باشد که در ادامه مطلب به ۶ ویژگی کفش طبی استاندارد اشاره میکنیم.
داشتن پنجه پهن و عریض
اولین ویژگی که برای کفش های طبی استاندارد میتوان در نظر گرفت، برخورداری از پنجه پهن است. زیرا پنجه کفشها جز مهمترین و اصلیترین بخش آن به حساب میآید. پس باید خیلی استاندارد باشد، تا اختلالاتی در انگشت ایجاد نکند. همچنین در صورتی که پنجههای آن مناسب نباشد، میخچه هایی در پا به وجود میآید. با تمام این اوصاف تولیدکنندگان کفش های طبی هم تلاش میکنند تا با رعایت این مورد کفشهای طبی با پنجه پهن تولید نمایند.
برخورداری از استحکام
کفش طبی استاندارد باید دارای استحکام کافی و عالی باشد. به گونهای که شوک های وارده که قرار است به کف پا آسیب برسانند، را دفع نماید. در حال راه رفتن و به خصوص دویدن نیروی خیلی زیادی به کف پا منتقل میگردد. پس باید کفی و خود کفشها نقش مهمی در انتقال این نیرو ایفا کنند.
اندازه پا بودن کفش
از دیگر ویژگی هایی که کفش های طبی باید از آن برخوردار باشند، اندازه پا بودن است. هر کدام از کارخانه های کفش آنها را در سایزها و اندازه های متفاوتی تولید میکنند. هر شخصی باید کفشی را انتخاب کند که نه برای پایش بیش از حد تنگ باشد نه اینکه بیش از حد گشاد. زیرا تنگ بودن کفش موجب فشار به پا شده و خیلی زود آسیب هایی را به وجود میآورد. همچنین در صورتی که کفش گشاد هم باشد، یک حالت ساییدگی و اختلال را در پاها ایجاد خواهد کرد.
سخت و محکم بودن پشتی کفش
پشتی کفش های طبی قسمتی از کفش میباشد که دقیقاً در پشت پاشنه قرار میگیرد. این پشتی باید محکم و سخت بوده تا فشار کمتری هنگام راه رفتن به پا وارد کند. برای اینکه امتحان یا تست کنید که آیا پشتی کفشها سخت هستند، میتوانید با انگشت شست خود فشاری به آن وارد نمایید. در صورتی که به خوبی این پشتی خم نشد، متوجه میشویم که پشتی از استحکام و دوام خوبی برخوردار است.
عایق گرما و سرما بودن
رویهی کفش های طبی که توسط تولیدکنندگان حرفهای کفش تولید میشود، باید از جنس خوب و مرغوب میباشد. حتی الامکان بهتر است رویه ها از جنس چرم باشد تا بتواند در برابر سرما و گرما از پا به خوبی محافظت به عمل آورد. امروزه بسیاری از تولیدکنندگان برای پایین آوردن و صرفه جویی در هزینهها از متریال و جنس نامرغوب استفاده میکنند که بهتر است هنگام خرید دقت و توجه کافی را به این نکته داشته باشید.
قابلیت تعویض کفی
سعی کنید کفش طبی را انتخاب نمایید که کفی آن قابل تعویض باشد. با تعویض کفیها میتوان اندازه و حجم آن را کم و زیاد کرد تا در صورت تنگ یا گشاد بودن به راحتی بتوان آن را فیکس پا کرد. البته کفیها هم تا حدی به اندازه قد فرد کمک میکنند. بعضی از کفیهای طبی به اندازه و قد فرد میافزایند. همچنین بسیاری از کارخانه های کفش این کفیها را به حالت بوگیر طراحی میکنند. پس میتوان با تعویض به موقع آنها از بو گرفتن بیش از حد کفشها جلوگیری نمود.